Už vás nebaví neustále čistit textilní koberce, nebo v horším případě samotnou polstrovanou podlahovou plochu automobilu? Aby ne, vždyť se jedná o titěrnou a velmi zdlouhavou práci, která prostě a jednoduše nebaví. Těmto zbytečným činnostem se přitom můžete elegantně vyhnout. Stačí si pouze pořídit moderní gumové koberce. Důvodů pro pořízení některého z nejnovějších modelů je ale bezesporu mnohem více. My se na tři nejznámější podíváme mnohem podrobněji v následujících řádcích.

Interiér vozu se již nepoškodí

Obrovská přednost gumových koberců. Jsou totiž rezistentní vůči různým kapalinám včetně takového benzínu a dalších látek. Autokoberce na míru jsou typické především zvýšeným okrajem, díky kterému se ani sebevíce tekuté látky nedostanou mimo jeho plochu. Mnohé se navíc uchytí díky specifickému řešení mřížkování. To je velmi důmyslné. Autokoberce tohoto typu jsou navíc vybavené protiskluzovou vrstvou. Podílí se tak na zvýšení bezpečnosti v autě. Jenom tak jednoduše už se vám uklouznout nepodaří, tím si můžete být jistí.

Jednoduchá péče

Už jste někdy drhli klasické textilní autokoberce? Pokud ano, jistě víte, že jde o časově náročnou a fyzicky značně disponovanou činnost. S gumovými autokoberci se vám nic takového stát bezesporu nemůže. Gumové autokoberce bez větších problémů omyjete pouhým proudem vody. Saponátu bude stačit pouze trocha.

Moderní designové doplňky

Takové gumové koberce Passat nebo variace pro jiné značky vozů už dnes nepředstavují jenom funkční prvek, jenž je součástí daného auta. Jedná se především o designový kousek, jenž dokáže vzhled vozu ještě více zvýraznit, Když si do jeho interiéru sednete, budete určitě mile překvapení. Designově budou s autem dokonale korespondovat se vším všudy.

Zdroj obrázku: SUWIWAT HONGSOMBUT / Shutterstock.com